Italiaanse kleurrijke kunst roestvrijstalen tafel

Italiaanse kleurrijke kunst roestvrijstalen tafel

Collezione Mona Nome prodotto / articolo ABSTRAKT MONA | Tavolo quadrato Tipologia Tavolo quadrato in laminato Materiaal in laminato Ontwerper Jonathan Lawes Anno Design 2019

Praat nu

Productdetails

Het voorstellen van unieke ontwerpen voor elegante omgevingen is het onderscheidende karakter van Diabla: het is vanuit deze houding, altijd open voor het experimenteren met makers van de meest uiteenlopende disciplines, die deze serie, gemaakt in samenwerking met de Britse ontwerper Jonathan Lawes, is geboren. creatief, heeft Lawes een specifieke afbeelding voor de Mona-tabellen van Diabla bestudeerd, twee verschillende voorstellen gebaseerd op de karakteristieke geometrische en gekleurde lijn van zijn ontwerpen, die hij toepaste op de schappen van de monogamba-tafels.

27

Een van de twee modellen heeft een prevalentie van roodtinten en speelt ook met vormen van wit en donkergrijs; de andere wordt gedomineerd door roze tinten vergezeld van blauwe, grijze en witte strepen, die beide zijn aangepast aan zowel de ronde als de vierkante modelmodellen, die als doel hebben om een inrichting, een decoratief element van grafisch karakter, in een omgeving te introduceren: in contractruimtes wordt dit effect vermenigvuldigd met de potentiële co-existentie van verschillende exemplaren, wat een origineel grafisch landschap genereert.

28

De serie omvat twee versies met een ronde plank, 70 en 80 cm in diameter, plus een model in een vierkant formaat van 70 cm aan de zijkant. De hoogte van 72 cm geeft u de mogelijkheid om een kleine eetkamer te configureren, een informele ruimte om te drinken iets of een kantoorruimte, maar ook om de tafels te gebruiken om te werken of te studeren. De plank in fenolisch materiaal maakt het ook mogelijk om het zowel binnen als buiten te gebruiken.

28

Hot Tags: italiaanse kleurrijke kunst roestvrijstalen tafel, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:No Volgende:Vierkant tot ronde tafelblad met marmer

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk