Teruggewonnen look Laminaat tafelbladen

Teruggewonnen look Laminaat tafelbladen

Dit teruggewonnen laminaatblad maakt een elegante zittoevoeging in restaurants, vergaderruimten, cafés, enz. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, bieden deze tafelbladen de flexibiliteit om de vorm en de maat aan te passen aan uw behoeften.

Praat nu

Productdetails

Laminaat tafelbladen met teruggewonnen look

• 1 1/4 "dik

• Witte melamine backer

• Verkrijgbaar in meerdere maten, vormen en afwerkingen

• Uitsluitend ontworpen voor commercieel gebruik

• Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden


Dit teruggewonnen laminaatblad maakt een elegante zittoevoeging in restaurants, vergaderruimten, cafés, enz. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, bieden deze tafelbladen de flexibiliteit om de vorm en de maat aan te passen aan uw behoeften. Met een gelamineerde afwerking is deze tafel goed beschermd tegen hitte, vocht en krassen. Met een uitzonderlijk ontwerp en vakmanschap is deze tafel perfect een compliment voor elke esthetiek.


FAQ

1. Ben je een manuafacturer of een groothandel?

2. Waar zijn jullie markten?

Onze meubels zijn geëxporteerd naar vele landen, zoals Verenigde Staten, Amerika, Canada, Australië, Frankrijk, Arabië, Mexico, Singapore, Maleisië, enzovoort.

3. Waarom is onze kwaliteit hoger dan die van anderen?

In de eerste plaats geloven we dat kwaliteit de sleutel is om een langdurige relatie te houden, ons doel is om lange tijd zaken te doen. En we hebben ons eigen QC-team, van de directeur tot technische tekening tot verkoop, het zijn allemaal ervaren professionals.

4. Hoeveel zullen de verzendkosten zijn?

Dit is afhankelijk van de grootte van uw zending en de wijze van verzending. Wanneer u naar verzendingskosten informeert, hopen we dat u ons de gedetailleerde informatie laat weten, zoals de codes en hoeveelheid, uw gunstige verzendmethode, (door de lucht of over zee) en uw aangewezen haven of luchthaven.


Hot Tags: teruggewonnen look laminaat tafelbladen, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Aluminium Edge laminaat tafelblad te koop Volgende:Laminaat tafelbladen met T-mal rand

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk