Hoogwaardig dennenhouten tafelblad

Hoogwaardig dennenhouten tafelblad

Pinewood is een populaire keuze voor het maken van een duurzame restauranttafel. De afgebeelde graanpatronen zijn het kenmerk van dit dennenhouten tafelblad. Dit tafelblad is verkrijgbaar in een donkere mahoniehouten afwerking en is een perfecte aanvulling op luxe locaties.

Praat nu

Productdetails

COMMERCIËLE RANG PINEHOUT TAFELSTOP

• Gemaakt van hoogwaardig dennenhout

• Getest en goedgekeurd voor commercieel gebruik

• Verkrijgbaar in een rijke donkere mahoniehouten afwerking

• Keuze van beschikbare maten

Pinewood is een populaire keuze voor het maken van een duurzame restauranttafel. De afgebeelde graanpatronen zijn het kenmerk van dit dennenhouten tafelblad. Dit tafelblad is verkrijgbaar in een donkere mahoniehouten afwerking en is een perfecte aanvulling op luxe locaties. Net als onze collectie massief houten tafelbladen, is dit dennenhouten tafelblad getest en goedgekeurd voor commercieel gebruik.


FAQ

1. Wat als er kwaliteitsprobleem wanneer we de goederen?

Als er quanlity probleem is wanneer u de goederen ontkoppelt, kunt u foto's nemen voor onze referentie, onze QC afdeling ... zal het probleem controleren en de beste oplossingen voor u geven, namelijk een aantal onderdelen en fittingen vervangen, enz. Verder zullen we ook actie ondernemen om de kwaliteit in de toekomst te verbeteren.

2.Kunnen we eerst een sample krijgen?

We kunnen u zeker stalen aanbieden, zodat u eerst de kwaliteit kunt controleren, maar de betreffende voorbeeldkosten en verzending zijn voor uw rekening.

3. Hoeveel zullen de verzendkosten zijn?

Dit is afhankelijk van de grootte van uw zending en de wijze van verzending. Wanneer u naar verzendingskosten informeert, hopen we dat u ons de gedetailleerde informatie laat weten, zoals de codes en hoeveelheid, uw gunstige verzendmethode, (door de lucht of over zee) en uw aangewezen haven of luchthaven.

4. Kunt u het ontwerp voor ons doen?

Ja, we hebben een professioneel ontwerpteam met een rijke ervaring.


Hot Tags: commerciële grade vurenhouten tafelblad, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Industriestijl Restauranttafel met metalen poten Volgende:Rustieke dennenhouten tafelblad

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk